Geniet van een 0% JKP in Klassieke Financiering op het hele Volkswagen-gamma*.

Geldig voor particulieren van 12 mei t.e.m. 29 juni 2020. 

*Aanbiedingen en modaliteiten kunnen afwijken voor de Caddy, Caravelle, Multivan, California en Transporter modellen. Opgelet, de getoonde maandprijzen zijn in AutoCredit, onze formule met gegarandeerde overnamewaarde. Meer uitleg vindt u terug onderaan deze pagina.

 

Bezoek onze website met alle stockwagens, online te bestellen en onmiddellijk beschikbaar: https://stock.volkswagen.be/nl/stock/.  

De vermelde prijzen zijn reeds onderhandeld en u geniet onmiddellijk van alle bonussen en commerciële kortingen die op dat moment beschikbaar zijn in het officiële Volkswagen dealernetwerk. De aankoop is niet onderhevig aan extra kosten en is volledig veilig.

Geniet van een 0% JKP in Klassieke
Financiering op het hele
Volkswagen-gamma*

Met een Klassieke Financiering spreid je je aflossingen in de tijd. Je betaalt elke maand een vast bedrag tot de wagen helemaal is afbetaald.

 

 

*Aanbiedingen en modaliteiten kunnen afwijken voor de Caddy, Caravelle, Multivan, California en Transporter modellen.

  • Of AutoCredit, kiezen zonder zorgen.
  • Gegarandeerde overnameprijs: Geen risico, de toekomstige waarde van uw wagen staat vast. Het is het bedrag van de laatste verhoogde maandaflossing.
  • Lage maandbedragen: U betaalt enkel het werkelijk gebruik van uw wagen.
  • Keuzevrijheid aan het einde van het contract: Uw Volkswagen volledig kopen of hem inleveren en vertrekken met een nieuwe.